facebook_pixel

Decoron Design

Yksilöllistä korutaidetta vuodesta 1999

Idea verkkokaupasta syntyi 90-luvun loppupuolella ja kauppa avattiin joulukuussa 1999. Nimeksi valittiin Decoron, joka on jotain koristeellista (dekoratiivista) päälle pantavaksi (engl. on).  Vuonna 2004 nimi muutettiin muotoon Decoron Design, joka sekin kuvaa tuotteitamme, eli kauniita design-koruja.

Olemme tarjonneet asiakkaillemme alusta asti vain kotimaisten suunnittelijoiden tuotteita, joita ei muuten ole laajasti saatavilla. Tavoitteemme oli myös tehdä näiden tuotteiden ostamisesta mahdollisimman vaivatonta ja miellyttävää. Samalla loimme lahjakkaille taiteilijoille ja korusepille markkinointikanavan ja mahdollisuuden tuoda osaamisensa esille. Näin toivomme edistävämme suomalaisen korutaiteen toimintaedellytyksiä sekä myötävaikuttavamme sen menestykseen.

Valikoimassamme on ainoastaan laadukkaita tuotteita. Korutaiteilijoillemme  on kädentaitojensa lisäksi myös alan koulutus. Heidän joukossaan on esimerkiksi kulta- ja hopeaseppiä, muotoilijoita ja artesaaneja.

Alusta lähtien  huomioitiin myös, että koru ostetaan usein lahjaksi. Tätä varten suunniteltiin kortit ja oman viestin liittäminen  korttiin. Runojemme toivomme auttavan niitä asiakkaita, jotka miettivät, mitä korttiin kirjoittaisivat.  Korttien ajatuksena on, että käsillä tekemisen ilo ja taito saavat näkyä. Toivomme, että asiakkaamme löytää  valikoimistamme kortin, jonka olisi itsekin halunnut piirtää, jos olisi ehtinyt tai osannut.

Olet lämpimästi tervetullut ostoksille yksilöllisen korutaiteen verkkokauppaan!

Terveisin,
Maarit Kukkonen