facebook_pixel

Meidän tarinamme – Kotimaisia designkoruja vuodesta 1999

Decoron Design:in valikoima koostuu suomalaisten suunnittelijoiden designkoruista. Idea verkkokaupan perustamisesta syntyikin 90-luvun loppupuolella juuri näiden suunnittelijoiden tuotteiden pohjalta. Suomessa on lukuisia lahjakkaita, koulutettuja korutaiteilijoita, kulta- ja hopeaseppiä, muotoilijoita ja artesaaneja, joiden taidokkaita koruja ei kuitenkaan ollut laajasti saatavilla. Näin ollen, markkinointikanavien puuttuessa, heidän osaamisensa ei tullut riittävästi esille. Halusimme tarjota väylän näiden laadukkaiden, kotimaisten korujen kaupallistamiselle sekä tehdä samalla niiden ostamisesta helppoa ja miellyttävää.

Tuotteitamme ostetaan useimmiten lahjaksi. Jokainen verkkokauppamme koru on yksilöllinen ja laadukas. Jotta myös lahjan ostaminen olisi mahdollisimman yksilöllinen kokemus, olemme luoneet asiakkaillemme mahdollisuuden liittää korulahjaan mukaan itse valittu kortti, johon voi myös kirjoittaa oman viestin. Kortit on suunniteltu varta vasten verkkokauppaamme varten, ja niistä on tarkoitus välittyä juuri se ajatus, jonka lahjan antaja haluaa lahjan saajalle välittää. Kortteihin saa liitettyä myös kauniita runoja, joita voi poimia korttiin mukaan suoraan kaupastamme!

Kauppamme nimi Decoron Design kuvaa tuotteiden koristeellisuutta ja laadukasta suunnittelua. Valikoimassamme on useiden suomalaisten korutaiteilijoiden suunnittelemia upeita koruja, muun muassa sormuksia, kaulakoruja, korvakoruja, rannekoruja ja solmioneuloja. Tervetuloa tekemään ostoksia hänelle, josta välität!

Jaa
  , , , , , , ,